Waar moet je op letten met een tattoo cover-up?

Soms loopt het leven net even iets anders dan jij had verwacht toen je die ene tattoo liet zetten. Of gewoon een tattoo die je mooi vond toen je jong was en nu denkt.. HELL NO! Ze zeggen voor alles is een oplossing en dat is in dit geval natuurlijk ook zo. Een cover up is de oplossing hiervoor. Maar ook een beslissing van een cover up is niet zomaar want daar zitten natuurlijk ook andere beslissingen aan vast.

 

De tattoo cover-up zit anders in elkaar

Vaak, naja eigenlijk altijd moet een cover up donkerder zijn van kleur dan dat je al hebt. Dit is om over de andere tattoo heen te ‘kleuren’. Een kleine tattoo en dunne lijnen is natuurlijk makkelijker dan een tattoo die al heel donker is en dikke lijnen heeft. Denk daarom ook goed naar of je wel een donkerde tattoo wilt, want donkerder dan die je hebt word de tattoo sowieso. Ook vergeten velen te zeggen dat een cover up ook vaak wel als pijnlijker word beschreven dan de eerste tattoo, dit is omdat je natuurlijk weer op het zelfde stukje huid gaat tatoeëren als de vorige. Klinkt allemaal ook weer heel logisch natuurlijk!

 

Hoe kies je de cover-up die bij je past?

Hoe kies je nou een cover up die bij jou past? Heel makkelijk! Ga naar jou eigen tattoo artiest die jij helemaal vertrouwd. Vertel jou verhaal en hoe je bent en vraag vooral naar de mogelijkheden voor de cover up. De tattoo artiest denkt altijd graag met je mee en heeft vaak ook hele toffe ideeën die niet bij jou opgekomen zijn. Door met elkaar te meeten en elkaar te leren kennen is het voor de artiest ook makkelijker om mee te denken dan een standaard mailtje met dit is het nu en dit moet het worden. Wellicht dekt jou idee wel helemaal niet mooi en of is het niet haalbaar. Helaas komt dit vaak voor dat klanten iets willen wat een tattoo artiest niet zou aanraden.

Daarom zeggen wij zeker: Ga in gesprek met jou uitgekozen tattoo artiest, voel de match en geef het volle vertrouwen!

Chat openen
1
Neem nu contact op
Scan the code
Krs Tattoo
Bedankt voor het contact opnemen met Krs Tattoo. Geef duidelijk aan wat je wil, hoe groot ongeveer en op welke plek. Hoe meer info hoe beter.